| qwerty1234 a întrebat:

Salut, m-am hotarat, cand o sa am 25 de ani o sa ma mut in America! Mie pur si simplu nu mi se potriveste stilul de viata din Romania(nu vreau sa intru-n detalii) si mi-ar placea tare mult sa locuiesc acolo si sa am o familie careia sa-i pot oferi cat mai multe, in Romania majoritatea populatiei traieste in saracie, de exemplu: daca eu le cer parintilor sa-mi cumpere un caine de rasa nu-si permit sa mi-l cumpere. Engleza o inteleg si acum(la 16 ani) foarte bine deci aia nu e problema. Daca ar fi sa aleg acum, ce ziceti, in ce oras ar trebui sa ma mut, as vrea sa nu fie foarte aglomerat dar sa fie frumos, undeva langa ocean big grin? Mai este cineva dintre voi care are acelasi vis ca mine?

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Visuri... In America nu vei gasi catei cu covrigi pe coada, asta e sigur. Daca americanii au, au pentru ca si muncesc din plin, si tu daca vei merge acolo vei avea, daca vei munci, deci nu te asteapta aolo o viata usoara daca vrei sa ai. La fel ca si aici. E adevarat, acolo ai mai multe posibilitati, dar tot trebuie sa muncesti ca sa ai.

| VladimirPutin a răspuns:

Du-te în Valea Morții