| CalculatorASU a întrebat:

Salut,m-ar interesa o platformă unde se poate investi în acțiuni fără taxe prea mari.
Am găsit câteva dar taxele sunt "de speriat",mi-ați putea recomanda o asemenea platformă? Dar și pentru Criptomonede?
Am mai auzit prin unele zone că monedele și acțiunile se pot adăuga într-un wallet și că poți cumpăra de pe mai multe site-uri iar acestea să îți intre într-un singur wallet, cum se poate face asta?
Vă mulțumesc foarte mult!

2 răspunsuri:
| Bariel a răspuns:

Foloseste xtb pentru bursa. Si cripto.com pentru criptomonede. Probabil esti incepator, sa nu investesti la trade cu levrege daca nu sti analiza tehnica, pierzi foarte usor, e ca la loterie happy. De inceput ar fi bine sa investesti cand piata e in scadere, poti sa faci staking, farming. Cu wallet ul e simplu, cand iti faci cont pe o platforma de trading ai un wallet incorporat cu care poti sa primesti si sa tranzactionezi, daca vrei ceva mai complex si securizat : trust wallet, exodus, coinbase

| ElaIliesi a răspuns:

Pentru actiuni la firme din Romania, opinia mea ar fi sa folosesti Tradeville, iar pentru actiuni la firme din afara, XTB. Pentru criptomonede cel mai usor ar fi cu Revolut: https://www.elailiesi.ro/2022/01/cum-cumperi-criptomonede.html