| Fin955 a întrebat:

Salut, mă gândesc să deschid un magazin online, dar de asemenea nu dispun de resurse/investiție, ș.ș.m.d.p.
Întrebarea mea este, cum îmi pot face sponsori, persoane care să creadă în proiectul meu, și să fie atât de convins că va funcționa.
Am căutat pe diferite website-uri, site-uri, blog-uri, și tot așa, n-am găsit nimic din ce am eu nevoie.
Vreau să deschid un magazin online doar pentru încălțăminte de început. apoi evoluează cu timpul.
Sau cel puțin altceva asemănător.
Sunt conștient că nu oricine investește în ceva din care e convins că nu va scoate nimic.
Am proiectul finalizat de câteva luni, dar până acum nici-un rezultat.
Rog seriozitate, nu copii de 15 ani care se cred importanți și joacă rolul de afacerist, când el se uită și acum la tom și jerry.
Sper că înțelegeți la ce m-am referit.
Adresă de contact ↙️
E-mail: ibarbuvictor95@gmail.com
Sau
Aici.
• Țin să menționez că i-au în calcul doar răspunsurile semnificative subiect-ului.
#Pace!

1 răspuns:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Piata e super-saturata si la incaltaminte oricum vei avea retur destul de mare. Gindeste-te bine la un singur lucru: ce aduci tu in plus care sa ma faca sa cumpar de la tine si nu de la sportsdirect sau direct de la magazinele producatorilor romani de calitate cum ar fi Mopiel (care vind si online, apropos)?