Depinde de oraș, depinde de acordul părinților și depinde de ce se găsește pe piața muncii locale.
Părinții să facă un drum la forțele de muncă și să vadă ce locuri de muncă există.
Puțin probabil, toate îți cer +16.
Ca să faci bani la vârsta ta, există două alternative. Ajuți rude/vecini la treburi gospodărești sau dacă ai o rudă care are, de exemplu, un magazinuț micuț, știi, magazin sătesc, să te facă vânzător și să îți ofere pici-colo o sumă, în rest, nu prea știu.
La hotel, camerista sa aranjezi si sa faci curat in camere. Salarii bune 2000 lei pe luna cu mese incluse si cazare gratuita, pentru un copil e suficient sa castige atat de la 16 ani sigur angajeaza nu stiu daca 13 accepta
Heio, salutare internautilor, asatazi o sa va prezint o metoda sigura si interesanta de a face BANI REALI DOAR JUCANDUTE un joc complex care te asigur ca iti va capta atentia. O multime de jucatori chiar traiesc din pricina acestui joc, de ce sa nu fii si tu unul dintre ei?
Te astept sa intri si sa ne formam cea mai cool comunitate din Romania.
Nu ezita sa IMI DAI MESAJ in cazul in care nu te descurci, eu in cel mai scurt timp posibil iti voi da un mesaj cu mai multe detalii de joc.
Uite aici link-ul de la joc, ce mai astepti:
https://www.marketglory.com/strategygame/dariusbm12
anonim_4396 întreabă:
raduorer11 întreabă: