| Ionelionut a întrebat:

Salut, mă poate ajuta cineva cu droppshiping? Vreau să știu și eu cum pot sa incep, (am o sumă buna pentru droppshiping) dar nu știu cum să încep nu știu ce să fac, mă poate ajuta cineva? (Am 15 ani)

6 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Nu poti face dropshipping la 15 ani. Trebuie sa iti infiintezi un SRL, iar lucrul asta poate fi facut doar de catre un adult.

| helpforyou a răspuns:

Doar cu ajutorul unui parinte poti.

| IceRope a răspuns:

Te ajut eu. Dar, pentru început, explică-mi ce trompeta lu' Gicu înseamnă drapșiping.

| vladasca a răspuns:

Cumpara dildouri de lemn, sunt de succes si se vand ca painea calda

| MrAM a răspuns:

Iti recomand sa te documentezi inainte in legatura cu orice legat de investitii, asta va face ca pierderea sa fie mai mica. Ca de pierdut bani tot vei pierde. Nu prea am cunostinte legate de domeniu insa stiu ca ai nevoie de 10-15k euro de inceput sa castigi ceva substantial din asta.

https://www.facebook.com/groups/grupulantreprenorilordinromania/?ref=share

Poti cauta pe grup cursuri, sau eventual persoane care au ceva material care sa te ajute.

| Violleta2022 a răspuns:

Este imposibil i ilegal sa faci drop shipping la 15 anisori, fiindca nici o o firma nu poate incheia contract de aprovizionare sau livrare marfa, cu un copilas minor.

Pune mana serios pe carte si lasa afacerile, ca nu ai varsta legala sa faci nimic.