Daca tot ai cei 21.000 € cat reprezinta cei 15$ avans, ii poti investi pe bursa (mai ales ca acum sunt preturile jos) si in aproximativ 7 ani iti dublezi suma, fara sa faci nimic, la o crestere de 10% anual al actiunilor. desigur, pentru asta trebuie sa inveti cum safaci corect aceasta investitie.
Cam multa bataie de cap cu bancile si dupa sa caut chiriasi care mai post si deteriora imobilul.
Eu asa as face. Succes.
Nu te-a întrebat nimeni.
Multumesc
+după calculele tale slabe și spălate pe creier de Matrix, consideri că 42k sunt mai buni decât 84k optinuti din chirie
Știu ca sperai să îți cer ajutorul cu investiție banilor MEI că tu sa îmi recomanzi cine știe ce curs(vezi câți guru și-au închis momentan cursurile, deoarece au avut noroc sa le crească banii acum 7 ani, însă sunt pistol cu apa. Habar nu au să facă bani....fix acum când într-adevăr este de cumpărat)
Esti ferm convins de asta?
Atata timp cat ai pus o intrebare publica iar eu sunt aici pentru a raspunde la intrebari, cam te pripesti.
Si iti sugerez sa ai grija la exprimare. Nu accept nici un derapaj. Pentru derapaje iti recomand sa mergi in alte locuri.
Eu nu am pus o întrebare că tu sa răspunzi complet pe langa subiect, doar că sa aduni puncte, sa te simți împlinit fiind #1).
Din păcate nu pot evalua răspunsurile tale, că ghici ce, eu nu stau de "avertismente" ).
Și, sa te întreb cum îmi pot lua o casa, iar tu sa îmi recomanzi sa îmi risc banii la bursa, ești aproape de INSELACIUNE. irl se pedepsește cu puscarie
O zi buna, și te rog sa nu mai răspunzi la vreo întrebare de-a mea
Vezi ca ai gresit din ambele puncte de vedere.
1. Nu sunt aici sa adun puncte. Daca nu stiai eu dau raspunsuri acolo unde stiu, sau caut si eu confirmari in alta parte. Si asta pentru ca dau intotdeauna raspunsul pe ca il consider corect astfel incat sa fie informat corect orice cititor al acelei intrebari.
2. Daca tu consideri investitiile pe bursa ca fiid risc, este ok.
Nu investesti pe bursa.
Dar sa spui ca este "aproape de INSELACIUNE." imi arata nivelul tau de cultura economica.
Nu uita, eu am terminat o facultate economica si stiu despre ce vorbesc. Nu te-am trimis sa faci trading pe forex sau pe crypto, unde ai nevoie de cunostinte solide din domeniu economic si nu numai. Acolo intr-adevar este gambling pentru multi. Si crede-ma ca stiu despe ce vorbesc.
Cauta analisti economici sau financiari si vezi ce iti recomanda? Sau daca au o alta parere fata de ce am scris eu aici.
Te asigur, ca nu au. Pentru ca eu urmaresc astfel de analisti si datorita culturii mele economice stiu sa apreciezi corect ceea ce spune fiecare.
Iti tin pumnii si succes in deciziile tale. Nu imi permit sa iti dau nici un sfat, dar totusi ridca-ti nivelul de cunostinte economice si nu incerca sa jignesti.
anonim_4396 întreabă:
Anonymous744 întreabă:
HardCore7750 întreabă: