@ user: UNEXPERTINCEPATOR
Daca banii provin din salariu inseamna ca aveti dovada lor, unde se vede ca sunt scosi dintr-un cont / sau transferati direct in contul de economii.
Nu face sens pentru nimeni si asta va fi foarte suspicios sa scoata banii cash din cont si apoi sa mearga la banca sa depuna cash in alt cont!
Cel mai corect si usor este sa faceti transfer online din contul unde va intra salariile in contul de economii.
Ideal este sa aveti conturi separate, ca sa eliminati orice suspiciune sau nentelegeri.
Si spune-i mamei sa nu mai scoata cash si sa-l depuna dupa aceea in contul de economii, ci transfer bancar direct dintr-un cont bancar in alt cont bancar, in felul asta ANAF nu are de ce sa va investigheze si sa va ceara documente de unde provin banii.
https://www.tpu.ro/......-se-poate/
Asta este nasol, daca nu isi face anula taxele si nu declara ce venituri are, ca vine anaful, ii verifica contul ala si o intreaba de provenienta banilor.
Banii sunt salarii. Sunt taxați deja. Doar că eu și tatăl meu dăm chash out de la bancomat și când se strâng mai mulți (economii), mama mea ii pune chash în depozitul ei.
@ user: UNEXPERTINCEPATOR
Daca banii provin din salariu inseamna ca aveti dovada lor, unde se vede ca sunt scosi dintr-un cont / sau transferati direct in contul de economii.
Nu face sens pentru nimeni si asta va fi foarte suspicios sa scoata banii cash din cont si apoi sa mearga la banca sa depuna cash in alt cont!
Cel mai corect si usor este sa faceti transfer online din contul unde va intra salariile in contul de economii.
Ideal este sa aveti conturi separate, ca sa eliminati orice suspiciune sau nentelegeri.
Si spune-i mamei sa nu mai scoata cash si sa-l depuna dupa aceea in contul de economii, ci transfer bancar direct dintr-un cont bancar in alt cont bancar, in felul asta ANAF nu are de ce sa va investigheze si sa va ceara documente de unde provin banii.
https://www.tpu.ro/......-se-poate/
Atat timp cat banii sunt din salariu inseamna ca ii poti justifica foarte bine.
Și cum? Să prezint extrasele de la contul meu și al tatălui? Că acolo se vede ce a intrat și de unde.
A venit deja anaful peste voi sau de unde panica?
Cum adică peste "voi"? Banii mei și ai familiei mele sunt curați. Se poate vedea în contul fiecăruia de unde provin. Eu am întrebat în caz că o cheamă pe maică-mea la ANAF ce acte doveditoare ar trebui să aibă. Având în vedere că sunt banii de la 3 persoane în contul ei. Bani scoși de fiecare în parte chash, strânși în timp și depozitați în contul ei.
Pai si a chemat-o sau de unde atat panica?
Nu a chemat-o. Dar eram curios dacă ăsta este un motiv să o cheme pe viitor. Și dacă o chemă ce acte doveditoare ar trebui să prezinte.
Banii nu se justifică singuri. Dacă ANAF va cere dovezi despre proveniența banilor din contul ei, ea va trebui să le prezinte.
Find uncont cont comun, tata face o depunere. Se vede că banii provin de la el. Pe acea depunere, el va trebui să facă dovada provenienței banilor pe care i-a depus. Etc.
anonim_4396 întreabă: