Parerea mea este sa iei legatura cu banca ta, de unde ai transferat banii.
Ei pot interoga reteaua de transfer prin care s-au trimis banii.
Pai normal daca e anulata, banii nu ar fi trebuit sa fie scosi din contul tau, pana nu scria succes.
Transferul a fost anulat de catre ei,am primit email, transferul a fost anulat. Daca asa il cheama pe expeditor cu, ce as fi de vina? Ca suspecteaza despre ceva ei asta e alta problema.Dar eu nu pot sa inteleg daca un transfer nu a fost ridicat pentru ca a fost weekend atunci nu se mai poate ridica ziua urmatoare? Tranzactia a fost autorizata de catre banca mea, dar anulata din NU STIU CE MOTIVE de catre MoneyGram, datele destinatarului sunt corecte
Nu neaparat.Multi au impresia ca isi iau teapa, dar de fapt am stat de vorba cu foarte multi vanzatori, majoritatea spun ca nu se risca sa permita tranzactiile prin comanda Alibaba din cauza comisionului mare pe care Alibaba le percepe, si in caz de ceva ei sa isi strice reputatia sau pentru "N" pachete ne-livrate sa le fie inchis contul pe care au mai multe realizari.Am vorbit cu vanzatorul amanuntit despre produs, mi-a aratat si dovezi cu el, si factura, si prezentare.Doar era la firma de curierat pachetul dar trebuia verificata suma de bani daca a fost trimisa, si se pare ca tranzactia mi-a fost anulata de catre MG
sorin8256 întreabă: