| Alexboss121 a întrebat:

Salut, merita sa intri pe market si sa vinzi keys pe g2a/sa vinzi diverse pe steam market?
Eu as incepe cu 5euro de investit si as avansa putin cate putin.

6 răspunsuri:
| kb9 a răspuns:

Pentru a vinde keys mai scumpe de 4RON pe g2a sau steam, trebuie sa deti o companie. Dupa numele tau, nu cred ca ai varsta necesara pentru a deschide una, dar daca ai, merita, cu cat investeti mai mult, cu atat faci mai mult, trebuie sa dai keys-urile ieftin, pentru asta trebuie sa iei legatura cu developer-ul jocului dorit si sa-l intrebi cat costa mai multe chei, de ex:
1 cheie - 1euro
10 chei - 5euro
100 chei - 40 euro
si ai inteles, bine, nu te astepta la reduceri atat de mari

| Alexboss121 explică (pentru kb9):

Am 18 ani, m as gandi in a investi si in cs go skins pe marketplace asta cum e?

| kb9 a răspuns (pentru Alexboss121):

Din nou, iti recomand sa iei legatura cu Valve pentru oferte, daca vrei sa incepi sa vinzi skin-uri de cs:go sau orice altceva pe marketplace, o sa ai nevoie de investitii serioase.
+ O sa trebuiasca sa platesti si taxele pentru a deschide o companie si taxe la stat(10% din venit), pentru daca nu, sunt venituri incasate ilegal si nu cred ca vrei sa dormi la noapte in puscarie:*).

| Alexboss121 explică (pentru kb9):

Inteleg laughing mersi mult well as incepe sa iau un skin gen 0.24 si sa l vand cu 0.29 ca sa platesc si taxe cate un cent cate un cent cresc usor cam asa laughing)

| kb9 a răspuns (pentru kb9):

Iti recomand sa iei legatura cu Developer, pentru ca daca nu, nimeni nu o sa cumpere de la un seller nou, ce vinde foarte scump fata de alte oferte, ca na
Pret-ul produsului + Taxele Companiei + Taxele la stat + Taxa Steam/Valve + Taxa ta
Ia legatura cu publisher ca sa ai si succes in vanzare.

| randomgui a răspuns:

G2A a fost implicat in mai multe procese de spalare de bani, deci cat timp nu ai mai multe carduri de credit, cam degeaba