Ce poti sa faci?
Pai iti asumi ca ti ai luat o teapa de la el si inveti din miile de materiale oferite gratis pe net despre domeniu
Buna.Suna ca si cum persoana asta traieste numai din fraierit. In general persoanele care traiesc numai din vandut cursuri la altii nu prea le gasesc de incredere.Iar asta e valabil in special pentru cele care te invata cum sa faci bani.
Oare când o să înțeleagă lumea că majoritatea acestor "guru" nu trăiesc din lucrurile în care susțin că sunt experți, ci din vânzarea de povești către oamenii creduli?
El sper ca a inteles acum.
Restul cand isi iau si ei teapa.
Ai putea să raportezi la poliție pentru fapte de înșelăciune de a vinde un lucru fără ca aces lucru să se întâmple, fără să emită o factură sau ceva; poți să încerci cu un extras de cont, ca o posibilă dovadă. Mai mult de atât, nu ai ce face, și ar fi posibil ca poliția să nu considere serios raportarea ta.
Iustin doar scrie-i un email la contactandreivalentin@gmail.com sau pe pagina lui de Instagram andrei.valentin. Cred ca mai inteligent ar fi sa contactezi sursa decat sa postezi pe tpu...Eu sunt la el in comunitatea noua richest si e totul ok dar am mai auzit oameni ca tine care au pierdut acces la cursul vechi si doar i-au scris lui Andrei si s-a rezolvat. Consider ca multi isi dau cu parerea degeaba dar sunt necunoscatori. Asa sunt romanii rai si invidiosi
Doamne ce prostii zic unii, cica "Suna ca si cum persoana asta traieste numai din fraierit". Asta de ai lasat comentariu, nici macar nu il urmaresti pe Andrei si iti dai cu parerea si creezi dezinformare. Si eu am cursul lui Andrei scos acum cativa ani si chiar daca nu il mai are pe Kajabi, toti cei care i au dat mesaj inclusiv eu, au primit acces la noua platforma unde este pus. Lasati prostiile si nu mai dezinformati aiurea lumea. Cand o sa vedeti persoana pe nisa asta in Romania mai transparenta decat Andrei, sa ma anuntati, pana atunci cum lucrez cu el de atunci asa o voi face in continuare. Incepeti si voi sa ganditi putin cu creierul?
anonim_4396 întreabă: