Ajunge la cateva mii de vizite unica pe zi si pe urma poti vinde spatiu publicitar si articole platite... dar asta peste 1-2 ani probabil
Daca l-ai deschis recent probabil nici vizitatori nu ai asa ca munceste intai sa il cresti, sa ajunga pe prima pagina de cautari la anumite cuvinte cheie si abia pe urma te gandesti cum sa scoti bani din el.
Am intrebat cum pot, asta nu inseamna ca vreau acum banii, astept, muncesc, apoi dupa vreau sa vad roadele, doar ca am intrebat modalitatiile.
Depinde de site, spui ca ai un site de stiri. Asta ce inseamna? Daca copii stiri din alte surse si le pui la tine pe site, sansele sa obtii bani sunt aproape nule.
Trimite oferte candidatilor politici din zona ta, poate vor sa publice communicate electorale. Am vazut ca se poarta, depinde si de cati vizitatori ai pe site.
Ia interviuri candidatilor politici, poate la cautare pe google oamenii vor intra pe site-ul tau.
Nu, de ce?
Pentru ca expune o modalitate imorala prin care poti folosi sau manipula unele informatii/stiri, pentru a obtine niste beneficii directe. A nu se intelege ca te indemn sa faci asta
In rest... poti sa faci un trafic suficient de mare pe site-ul respectiv incat sa scoti bani din publicitate