| Mihai1616263 a întrebat:

Salut, momentan locuiesc la casă dar trebuie renovata iar costurile ajung la peste 25 000 euro, casa cu terenul aferent se estimeaza undeva la 60 000 euro, eu m-am gandit sa o vand si sa-mi caut un apartament cu 2 camere undeva la 50 60 m2, eu am stat si la ap si la casa si ap mi s-a parut mult mai usor de intretinut. Intrebarea mea este merita renovarea sau sa optez pentru un ap? Voi ce ati face? Merci

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Sa ramai la casa, dar de ce zice ca te costa renovarea atat de mult.
Si daca ai vindeo ala care ar cumpara-o ar cumpara o derapantura care necesita investiti bani dar ti-ar da tie 60.000 de euro? Adica daca ai mai baga inaca 25.000 de euro costul ar fi de peste 85.000 de euro? Ceva nu se pupa aici
Eu zic sa ramai la casa si sa o renovezi putin cate putin cum iti permiti.
Noi cei care avem apartamente vrem case sa stii chiar daca avem apartamente de lux, casa tot casa este frate.

5 răspunsuri:
| Mirel4412 a răspuns:

La casa esti seful tau, nu trebuie sa respecti regulile altora, cu exceptii desigur.

| User252426 a răspuns:

Un apartament, ai internet mai bun. FTTH de la digi dacă prinzi aia e

| Anonimulantisocial17 a răspuns (pentru User252426):

Si la casa tot acelasi tip de cablu FTTH este

| User252426 a răspuns:

Boss vinde tot stai în chirie și cumpăra follows de calitate cu low drop și să fie real majority
pe instgaram și o să faci bani din Instagram. Cu 1K euro te faci și cu 2 milioane de follows în 2-3 ani

| AlinTanase a răspuns:

Beneficii casă:
Intimitate foarte mare
Destul de multa liniste depinde de loc
Oportunitatea de a decora pe plac si facilitati
Daca ai masina ai unde sa o parchezi fara sa iti f*** in gura vecini.
Avantaje apartament
.
.
.
.