| Kss a întrebat:

Salut

Nu stiu daca am selectat rubrica potrivita dar am o oarecare problema.Imi doresc sa incep facultatea in tara, mai concret doresc sa urmez cursurile academiei pentru Controlori de Trafic Aerian, singura problema este ca trebuie sa suport singur 13. 500e, suma care imi depaseste puterile financiare de care dispun.Am incercat ideea de a lua un credit, problema este ca academia are cursurile 8 ore/zi 5zile/7. Daca ma duc la scoala nu mai am posibilitatea de a munci. Aveti idee daca exista vreun proiect european sau orice sprijin din partea statului pentru cazuri asemanatoare?
Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut, ai putea sa incerci sa te interesezi de concursul de la Maastrich din Olanda cu privire la controlori de trafic pentru Eurocontrol.

Poate ai noroc sa intrii desi am inteles ca e cam politizat concursul.

| Kss explică (pentru cristimihailov):

Am incercat la noi in tara si pot spune ca toate concursurile sunt politizate.Cand este ceva "gratis" nu ma astept ca populatia de rand sa aiba o sansa reala.Asa ca am decis sa sustin scoala fara ajutorul, Romatsa, Eurocntrol s.a.m.d.Problema este partea financiara care ma depaseste.