| Xerol a întrebat:

Salut, pot lucra doua joburi in acelasi timp? Ceva gen sa lucrez la superbet cu un program( 12 ore pe zi, doua zile dupa doua zile libere) si in alea doua zile libere sa lucrez in alta parte

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Nu e sustenabil.

Poți încerca să lucrezi 2 joburi normale de 8 ore, dar care unul să fie remote și unul fizic. Să îți termini treaba la cel remote mai repede, să zicem 4 ore, și să mergi la cel fizic. Sau să ai ambele remote și să le faci simultan.

Sau, să-ți găsești un job unde nu prea e nevoie de prezența ta fizică decât în anumite situații.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Legal nu poți avea două contracte cu normal întreaga și nici nu cred că te țin balamalele.

| Furnicuta000 a răspuns:

Poti dar mai bine le spui la aia de la al doilea job sa te bage la program de 4 ore gen jumatate de norma si sa-ti dea restul de bani in mana, nu cred ca o sa aiba nimic impotriva ca le convine sa plateasca mai putine taxe. Dar nu o sa-ti fie greu sa lucrezi non stop? Macar baga-te la glovo sau ceva de genul sa te poti duce cand vrei

| mODIN a răspuns:

In principiu daca vrei sa faci asta, o fac cu un job full time si unul part time. La joburile unde lucrezi doua zile apoi ai doua libere, de foarte multe ori nu iti alegi tu programul. Adica se intampla constant sa-ti zica "Ok, saptamana asta am nevoie de tine trei zile la rand". Foarte greu doua joburi din astea sa se sincronizeze.

Eu de 3 ori am patit sa lucrez in doua locuri in acelasi timp. Primul job era mereu de la 7:30 la 15:30, apoi seara eram part time la celelalt. Mi se pare mult mai eficient asa.

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Pe saptamana sunt 5 zile lucratoare * 8 ore = 40 ore lucrate. Codul muncii iti spune ca ai voie sa depasesti acele 40 ore lucrate cu inca 8, adica 48 ore, inclusiv orele suplimentare. Asta inseamna ca saptamanal durata maxima legala nu poate deapasi 48 ore, inclusiv orele pe care tu le-ai lucrat suplimentar.