| Theddyr97 a întrebat:

Salut si buna tuturor. Am sa va spun ca parintii mei vor sa ne mutam, automat ca imi doresc sa ma mut dintr-un apartament de 2 camere in unul mai mare sau de ce nu o casa la curte, dar unde locuiesc acum, am toti prietenii inclusiv pe cei cu care mi-am trait copilaria si am facut multe chestii.Nu e vorba de adaptare sau alte chestii cum ar fi rusinea pentru ca in cazul meu nu prea isi au locul dar nu stiu cum sau ce o sa fie, puteti sa imi dati niste sfaturi inainte sa vorbesc cu ei (parintii) despre asta?

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Chiar daca e in alt oras, incearca sa te adaptezi. Eu cind eram mai mic s-a pus aceeasi problema, m-am tot smiorcait ca nu, ca nu-stiu-ce, si acum imi pare rau. Orice schimbare va fi spre bine. O sa vezi mai tirziu ca prietenii din copilarie, in marea lor parte, nici n-o sa te mai salute pe strada... asa ca go with the flow. O mutare la casa ar fi extraordinara, din toate punctele de vedere.

2 răspunsuri:
| LIN2010 a răspuns:

Este normal sa apara un sentiment ''ciudat'',de frica amestecat cu nesiguranta,parere de rau sau rusine,fata de ceva necunoscut, dar nu trebuie sa cedezi,de ce sa te temi de ceva nou, o provocare ce poate sa-ti aduca multe satisfacii ulterioare, n-ai de unde sti, nu? Eu cred ca trebuie sa fi increzator, si o poti considera ca un pas evolutiv in viata ta.Prieteniile din copilarie nu vor fi uitate din cauza acestei mutari, prietenii adevarati nu se uita niciodata.Succes

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai atat timp cat nu te muti in alt oras nu var problema, o sa te vezi oricand vrei cu prietenii