| Xicsul a întrebat:

Salut si scuze daca am gresit categoria
Deci am 14 ani si cine stie cum pot face un site din care sa castig ceva banuti macar 50-60$ pe luna

Va multumescwinking

7 răspunsuri:
| fustiteTUTU a răspuns:

Poti pe Squidoo. Uite aici:
http://www.squidoo.com/prince-charles-is-in-love-with-romania

De preferat sa scrii in engleza si esti platit pe articol. Poti castiga 5 dolari sau 30 dolari pe articol pe luna. Si o data ce ai scris articolul, tot ce trebuie sa faci e sa iti faci prieteni si sa dai like la articole. E f interesant. Trebuie sa ai timp.

| Chrysk2 a răspuns:

Te pot ajuta cu ceva, dar e de alt domeniu poker happy...
Te pot ajuta sa castigi 50$ gratis + si apoi ii joci, sunt multe fete care joaca si fac bani, daca nu sti sa joci iti dau o carte in romana si te invata.
Dar sa fiu sincer nu te-as indruma sa joci... e alegerea ta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa poti face ai nevoie de un domeniu pe care trebuie sa-l cumperi, sa platesti gazduirea isa te lovesti de impedimentul ca nu ai varsta minima de 18 ani.
Apoi un site are nevoie de un an sa ridice, timp in care necesita enorm de multa munca, mai ales la instalare. nervi intinsi la maxim, si altele iar pe acesta sa ai un continut mereu updatat si important apoi poti avea ceva reclame din care sa ieasa cum spui tu banuti.
Acum, traieste-ti copilaria.

| marien a răspuns:

Atentie! eu castig 50 de dolari le zi fara sa fac nimic!
Nu este gluma, este foarte serios!
M-am inscris acum 17 zile pe un site nou, la recomandarea unui mare marketer!
Este un site de publicitate( nu pay per click), care plateste zilnic!
Pentru informatii detailate: ghedust@yahoo.com

| Xicsul explică:

Hmmmm atunci altceva alte modalitati de a face bani pe net maxim vreo 100 de euro ca sa pot cumpara unele haine sau eu stiu... Monede Dragon in metin2 dar cred ca nu.Alte modalitati de a face bani pe net daca stiti nu ezitati sa le spuneti si miewinking

| edirem a răspuns:

1. Mai intai copiaza link-ul acesta: http://bux.to/? r=edirem
2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. La referrer scrii netranse (daca nu e deja
scris, pentru a profita de un bonus de bani la inscriere).
3. Te loghezi, apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo in tabel. Pe fiecare
site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde(Secundele iti apar in stanga sus). Pentru fiecare site pe care intri
vei primi 0.01$. De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe
zi. De pe fiecare link vizitat de invitatii tai (Referrer) iei cate 1 cent.
4. exemplu:
Tu dai click 10 ads /zi = $0.10
170 referrals dau click 10 ads/zi = $17.00
Cistigul tau pe zi = $17.10
Cistigul tau pe saptamana = $119.70
Cistigul tau pe luna = $510.00
5.Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la
10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe 'Payments' si alegi
suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 5 de zile lucratoare fie pe card Visa
fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa
primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca
nu e nici o problema cu retragerea banilor.
6.Important este sa fi constant, sa intri in fiecare zi pe site si sa deschizi site-urile din 'surf ads'. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe
care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti
de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din ianuarie 2008 si pana acum fac 650 dolari pe
luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile
date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita, e un venit frumusel si constant

| Xicsul explică (pentru edirem):

Edirem de unde vrei ma sa am cont bancar sau card la 14 ani? laughing