Daca doresti fa-ti cont pe www.totulredus.ro are o interfata prietenoasa si preturi foarte mici
Nu se poate da ban pe nici un sistem de operare(se poate doar sterge contul respectiv, verifica conexiunea la internet(fundita va rog)
Am verificat, problema est ca decat un laptop nu acceseaza okazii, alt pc cu acelasi net functioneaza, am bagat si windows-ul de 2 ori, prin mac ma refer la id-ul placii de retea nu la sistemul de operare mac
Am patit acelasi lucru pe pc meu nu pot intra in contul meu de okazii dar pe alt PC pot X
Am patit acelasi lucru din pacate si nu stiu cum sa rezolv situatia
Nu stium cu se poate rezolva, la mine nu merge nici acum, nu inteleg ce se intampla...
Daca doresti fa-ti cont pe www.totulredus.ro are o interfata prietenoasa si preturi foarte mici
Cred ca placa video este de vina! Daca ai mai multe pc-ri foloseste altul, Funda?
Am patit acelasi lucru, pe PC meu nu pot intra dar pe altul pot intra in contul okazii, cum as putea rezolva asta?
Am vorbit cu un operator okazii si mi-a spus ca ei nu se ocupa cu banarea conturilor si ca s-ar putea cel mai probabil sa fie vorba de un firewall activat. asta cred si eu
Daca ati avut un cont pe okazii si a fost inchis din diverse motive... ca sa faceti altul STERGETI COOKIES OBLIGATORIU! si nu le dati niciodata bani... 3% comision la produse sh e nesimtire maxima, sau ca va inchide conturile cu banii in ele!
AlinaAlyaly întreabă:
IamSien întreabă: