| axe95 a întrebat:

Salut, stie cineva daca pe okazii se poate da ban pe mac? nu de alta dar nu imi mai acceseaza in intregime contul, multumesc

Răspuns Câştigător
| Rockerparazit a răspuns:

Daca doresti fa-ti cont pe www.totulredus.ro are o interfata prietenoasa si preturi foarte mici

9 răspunsuri:

Nu se poate da ban pe nici un sistem de operare(se poate doar sterge contul respectiv, verifica conexiunea la internet(fundita va rog)

| axe95 explică (pentru Rockerparazit):

Am verificat, problema est ca decat un laptop nu acceseaza okazii, alt pc cu acelasi net functioneaza, am bagat si windows-ul de 2 ori, prin mac ma refer la id-ul placii de retea nu la sistemul de operare mac

| codename16 a răspuns (pentru axe95):

Am patit acelasi lucru pe pc meu nu pot intra in contul meu de okazii dar pe alt PC pot angryangryangryX

| codename16 a răspuns (pentru axe95):

Am patit acelasi lucru din pacate sad si nu stiu cum sa rezolv situatia

| axe95 explică (pentru codename16):

Nu stium cu se poate rezolva, la mine nu merge nici acum, nu inteleg ce se intampla...

| Rockerparazit a răspuns (pentru axe95):

Daca doresti fa-ti cont pe www.totulredus.ro are o interfata prietenoasa si preturi foarte mici

Cred ca placa video este de vina! Daca ai mai multe pc-ri foloseste altul, Funda?

| codename16 a răspuns:

Am patit acelasi lucru, pe PC meu nu pot intra dar pe altul pot intra in contul okazii, cum as putea rezolva asta?

| codename16 a răspuns:

Am vorbit cu un operator okazii si mi-a spus ca ei nu se ocupa cu banarea conturilor si ca s-ar putea cel mai probabil sa fie vorba de un firewall activat. asta cred si eu straight face

| onlineman1 a răspuns:

Daca ati avut un cont pe okazii si a fost inchis din diverse motive... ca sa faceti altul STERGETI COOKIES OBLIGATORIU! si nu le dati niciodata bani... 3% comision la produse sh e nesimtire maxima, sau ca va inchide conturile cu banii in ele!