| Classiffied a întrebat:

Salut stiti vreo firma de paza unde se plateste bine? am 18 mani sicred ca mar angaj am nevoie de bani urgent

Răspuns Câştigător
| Dannyjj a răspuns:

Da, deci raspunsul meu este nefolositor si stupid, bun, acum ce este mai stupid? Intrebarea scrisa asa aiurea, cu greseli de clasa I sau adevarul pe care l-am scris eu?
Daca vei scrie si intr-un curriculum vitae asa, atunci iti zic eu sa iti iei gandul de la aceea slujba, pentru ca aici ai scris si ai formulat intrebarea... cred ca toti isi dau seama de ce vreau sa zic, daca citesc mai sus de la partea cu 18"mani" si pana la sfarsitul intrebarii puse de tine.
Bine daca este stupid ca mi-am pierdut 5 minute ca sa ma straduiesc sa descifrez ce ai vrut sa scrii aici si ti-am atras atentia sa ai grija la exprimare, atunci voi stii pe viitor sa nu mai imi pierd si alte minute ca sa iti las un raspuns ca sa te atentionez.
Iti multumesc de intelegere!

3 răspunsuri:
| celmaitare a răspuns:

Cei de la BGS platesc cel mai bine

| Dannyjj a răspuns:

In primul rand, ai scris cu greseli, partea "sicred mar angaj am nevoie" nu prea am inteles-o cum de ai sarit de la: crezi ca te-ar angaja, la ai nevoie de bani urgent, nu stiu ai amestecat acolo tot, cred ca ai uitat sa adaugi un cuvant "dar".
Si in al 2-lea rand nu ai zis din ce oras esti, sa iti zicem la ce firma de paza se plateste bine.

Răspuns utilizator avertizat