Daca esti foarte bronzat sau ai pielea inchisa la culoare se va vedea urat.
Daca ai pielea alba nu vad sa fie vreo problema.
Sunt foarte palid
Atunci poți încerca, te decolorezi cu pudra nu cu vopsea (cel mai bine la salon). Dacă iese cu tente portocalii sau galbene folosește un șampon nuanțator (eu folosesc Kallos) și dacă nu îți place sau cineva nu te primește așa, pui o vopsea saten sau brunet peste și ai rezolvat.
Mersi foarte mult de sfaturi cel mai sigur ma duc la salon ca vreau sa fie cat de cat simetric si profesional facut. Am luat bacu da pnm nu pot intra la mate info asa usor daca vin de la o filiera tehnologica. Inca studiez si sper sa intru la facultate.
Depinde de angajator. Vorbeste cu el si intreaba-l daca e ok. Asta e o regula putin deplasata. Nu o sa se sperie clientii de tine ca ai tu juma de par mai decolorat.
Dece sati bati joc de corpul tacu cu tatuaje fara rost sa pari mai cul n-are rost sa faci asta si normal ca nu o te primeasxs oricine la munca cu tatuaje pe fata gat si maini mai ales cu parul esti dement omule ati bati joc de rine singur
Pune mana pe carte si fa ceva cu vitorul tau da de permis si fi o versiune mai buna ata NU PROSTA SI BUNA DE NIMIC
Fac asta doar pentru mine, pentru ca-mi place.Aia e opinia ta si a majoritatii oamenilor societatii ca tatuajele nu au rost si nu mi se pare corect, cum dracu imi bat joc de mine daca fac ce mi place? Daca mie imi place ceva banal precum sa-mi vopsesc parul de ce pnm ai zice ca-s dement. Am dat si luat bacul, o sa dau si de permis. Nu inteleg de ce ai crede ca nu sunt interesat de scoala sau de binele meu doar pentru ca vreau sa-mi fac ceva ce mi se pare frumos. Am numai 19 ani, probabil mi se v a schimba opinia cand devin mai "matur" dar in viata mea nu o sa regret ceva ce am facut din placere doar pentru ca nu le au placut altora.
Se vede ca tu ai pus mâna pe carte