| Horatiu01 a întrebat:

Salut.Sunt fost jucător de pacanele si sloturi online si la cat am pierdut mi-am dat seama ca e o afacere profitabilă. Ideea e ca m-am gandit sa deschid un site online cu sloturi, dar nu stiu de unde sa incep si de ce investiție ar fi nevoie in aceasta afacere, poate sa ma ajute cineva cu câteva detalii?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru a face un asemenea site de jocuri de noroc online trebuie sa faci un site care sa fie atestat international.
Costul programarii unui asemenea site este peste 100 mii euro, iar atestarea te mai costa inca de 5-10 ori atat. Si astea trebuie sa le platesti toate anticipat functionarii site-ului!
In final, statul unde va fi inregistrat site-ul iti va lua si el o parte considerabila, ca taxe si impozite.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut, cum poti numii o afacere profitabilă daca tu ai pierdut la păcănele, profitabilă pentru cine? Tu acum vrei ca si altii sa piarda cum ai pierdut tu tot, te razbuni pe ei? Ar trebuii sa te maturizezi sa lasi deoparte jocurile astea periculoase, dar u din contră vad ca vrei sa piardă toti la păcănele.

| ziftode a răspuns:

Iti trebuie:
-hosting
-domeniu
-firma care sa iti faca site-ul
-reclama ca altfel nu intra nimeni pe site
-administrator site

cum, presupun ca cel putin initial administratorul vei fi tu

firma care iti face un asemenea site treubuie sa fie DE ABSOLUTA INCREDERE, altfel vor intra si te vor fura pe tine si pe clienti...

iar pacanele nu prea se joaca on-line cel putin din cate stiu eu, se joaca poker, poate blackjack.