Din ce cauza ai primit cardul la politie? Cardul vine acasa in cutia postala.
Adica sunt elev si l am primit pentru a primi solda etc pe el
Numai cei care sunt in armata primesc soldă, elevule.
Raiff sucks.
Am renunțat la ei după ce m-au umplut de spume și m-au dijmuit de bani.
Auzi, să ia comision și când primești bani! Javre ordinare!
La CVC cand ai nevoie conteaza doar ultimele 3, chiar daca ai 20 de cifre acolo. Legat de restul, foloseste frumos o platforma de plata ca intermediar, gen PayPal sau Revolut.
Asta faceam. Pentru Netflix/spotify spre ex nu pot folosi paypal, desi il am facut deja.
Am incercat sa il folosesc online imediat cum l am primit, avand deja bani pe el, desi nu l am folosit nicaieri altundeva. Sa fie asta motivul?
Pai trebuie facuta o operatie cu PIN ca sa fie activat. Te duci la un supermarket, iei o guma, bagi cardul cu cipul in cititor, introduci pinul, ai facut plata, gata. E activat.
Dupa ce il primesti trebuie sa il activezi printr-o operatie cu PIN, adica ori mergi intr-un magazin si cand platesti il bagi in aparat ca sa scrii PIN-ul, ori te duci la bancomat Raifaissen, il bagi acolo si faci fie verificare sold, fie depunere bani, fie retragere bani. Orice fel de card este il poti folosi oriunde online asa ca problema trebuie sa fie asta.
Dar nu inteleg de ce l-ai luat de la politie?
Cel mai bine e sa suni la banca ( găsești numărul pe site). Eu asa am reușit sa dau de cap acestei probleme.