| Antonies a întrebat:

Salut, sunt un mic designer pentru servere de Metin2 și am un cont paypal în care primesc banii în schimbul prezentărilor oferite. Am o întrebare: E vreun risc când îi scoți? Mă gândesc că atunci când muncești la negru sau nu prea știu cum stă treaba, trebuie să dovedești într-un fel de unde vin banii. După acest exemplu sper să înțelegeți la ce mă refer prin „risc". Dar mai sunt spre exemplu youtuberi care primesc donații pe live-uri în contul paypal, mă gândesc că și la ei e la fel, nu au un venit „legal" gen un loc de muncă cu carte de muncă. Sper că ați înțeles ceva

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In principiu, trebuie sa declari toate veniurile, iar banii din paypal ca sa-i scoti si sa-i cheltui trebuie sa-i transferi in contul bancar, ceea ce permite celor de la fisc sa vada ca ai bani si la un eventual control, sa intrebe de unde provin, ca apoi sa te puna sa platesti taxe, pentru ca, intr-adevar sunt considerati venit.

O alta metoda de a chletuii banii din paypal fara sa-i transferi in contul bancar, este sa cumperi bunuri de online si sa platetsi direct din contul de paypal.

0 răspunsuri: