| Gheorghiță45 a întrebat:

Salut.
Știe cineva dacă paysafecard este gratuit?
Eu știu la ce se folosește și ce trebuie sa faci dar nu știu dacă se aplică ceva taxe sau ceva de genu.
Adică să nu mă trezesc că am ceva de plată către ei sau sa se folosească de datele mele pentru a plati acele taxe(dacă le au sau nu)?
Dacă e gratis sau pot rămâne dator de plată către ei?

12 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Greu e sa citesti conditiile.

Taxă administrativă: începând cu luna a 13-a va fi dedusă din soldul PIN-ului o taxă administrativă lunară de 15 RON.

Taxă administrativă my paysafecard: începând cu luna a 13-a se va reține o taxă lunară în valoare de 25 RON din contul my paysafecard în situația în care clientul nu efectuează nicio tranzacție my paysafecard în decurs de 12 luni.

Taxă de rambursare: din suma de plată se vor reține 30 RON per caz de renunțare.

Comision de schimb valutar: la tranzacţiile care implică schimb valutar paysafecard percepe un comision. Convertorul valutar paysafecard vă furnizează imediat cursul valutar curent. Pentru a efectua conversia valutară nu trebuie decât să introduceţi suma dorită şi să selectați monedele naţionale.

| Gheorghiță45 explică (pentru NLS):

Asta mă interesa dacă nu o m-ai folosesc și in cont sun 0 Ron atunci nu se m-ai aplică nicio taxă?
Sau daca pot rămâne dator de plată către ei dacă nu au de unde lua acea sumă de bani pentru taxă?

| NLS a răspuns (pentru Gheorghiță45):

Taxă administrativă my paysafecard: începând cu luna a 13-a se va reține o taxă lunară în valoare de 25 RON din contul my paysafecard în situația în care clientul nu efectuează nicio tranzacție my paysafecard în decurs de 12 luni.

Practic doar acest punct se refera la intrebarea ta.
Din cate stiu, nu iti vor lua-cere bani din conturile tale, nici nu ar putea, nefiind atasat la acest cont de Paysafe niciun card/cont bancar,
insa atunci cand se va implini conditia, adica vor trece 12 luni intregi fara sa faci o tranzactie, vor tine minte si cand vei incarca din nou contul, iti/isi vor retrage suma respectiva lunar (vor inceta sa iti ia comision in momentul in care faci o tranzactie...).

Mersi.
Asta ma interesa că doar din cont pot lua ei acei bani și dacă suma este de 0 Ron nu se m-ai aplică acea taxă că n-au de unde o lua?
Că vezi mă interesa sa nu mă trezesc că sunt dator de plată către ei. Că de folosit nu am să m-ai folosesc aplicația și voiam sa știu dacă pot sau nu sa rămân dator de plată către ei?

Mersi.
Asta ma interesa că doar din cont pot lua ei acei bani și dacă suma este de 0 Ron nu se m-ai aplică acea taxă că n-au de unde o lua?
Că vezi mă interesa sa nu mă trezesc că sunt dator de plată către ei. Că de folosit nu am să m-ai folosesc aplicația și voiam sa știu dacă pot sau nu sa rămân dator de plată către ei? Că de făcut tranzacții din acelea nu fac m-ai mult l-am folosit de 2 ori sa bag niște bani într-un joc și atât și nu m-ai am nevoie de el și nu o să-l m-ai folosesc deloc. Asta voiam să știu dacă pot rămâne dator de plată către ei? Că eu peste 12 luni sau peste m-ai multi ani sa nu mă trezesc că sunt de plată către ei că nu de alta poate îmi schimb și nr de telefon și de contactat nu o să mă m-ai poată contacta și mersi pentru răspunsurile date.

DACA esti 100000% sigur ca nu mai ai nevoie de cont, il poti inchide.

Intri in cont, in dreapta sus gasesti Account - dai click acolo si apoi vezi Settings (pe acea bara ce apare)... intri si in partea de jos gasesti Cancel account

Păi eu am folosit paysafecard după pagina lor nu din aplicație. Și dacă îl șterg rezolv tot nu și nu m-ai stau cu grijă? Dar poate cunoști un e-mail o adresă că sa pot sal șterg? Că paysafecardu l-am folosit decât din pagina lor direct nu din aplicație.
Dar singurul lucru mă interesa sa nu am datorii de plată către ei dacă nu-l mai folosesc (dau un exemplu timp de 4 ani) sa nu mă trezesc că vezi domne sunt de plată către ei dacă nu-l m-ai folosesc sau ceva de genu?

Cei de la paysafecard au un Nr de telefon să vb cu ei cred că e m-ai ok( și să fie gratis de sunat la ei sper că nu e ceva o taxă?) Așa cred că pot să mă lămurească ei m-ai bine

Un Nr de telefon dacă au ce-i de la paysafecard?
Și de preferabil sa fie gratis de sunat la ei nu cu taxe.

Https://www.paysafecard.com/ro-ro/ajutor/formular-de-contact/

Un serviciu international de talia Paysafecard nu pierde timpul platind cateva zeci de angajati IN FIECARE TARA in care opereaza sa raspunda la telefoane.

Daca vrei scrie-le un eMail, si ti se va raspunde in decurs de cateva zile lucratoare.

Mersi am sa fac treaba asta.
Dar.a interesează cel m-ai mult dacă e posibil sa rămân dator către ei? Sau daca ei pot sa se folosească de datele mele in general de ce îmi aparține pentru a plati acele taxe?

Și dacă le cer un e-mail de ștergere a contului se rezolvă?
Că eu nu am aplicația aia eu direct din pagina lor am folosit-o.
Și dacă am șters contul asta a fost tot și nu mai am treabă cu paysafecard?
Dar mă interesează o chestie dacă pot totuși să rămân dator către paysafecard?