E suficient sa il bagi in bancomat si sa introduci pinul si sa interoghezi soldul. Nu e nevoie sa scoti nimic
De preferat ar fi sa depui o suma de peste 10 lei, asta ca sa poti sa ii retragi din bancomat il poti folosii linistit pe internet dar cu grija ca multe site-uri sunt fake ai nevoie doar de datele de pe card
Te duci la banca, bagi niste bani sau astepti sa intre bani(alocatie/salariu/bani pusi in cont de tine sau de rude), apoi te duci la ATM si scoti o suma din totalul tau. Nu cred ca poti scoate un leu, baga si tu 30 de lei, apoi scoate 10 la ATM. Lucrurile pe care trebuie sa le stii despre card sunt scrise in foile alea multe pe care (ar trebui sa) le primesti, in general cu font de dimensiune mica ce e mai important. In general daca nu ceri chitanta cand scoti banii iti ia comision 0 sau foarte mic, in rest, nu stiu... a poate ca daca vrei sa il folosesti online( gen paypal sau cumparaturi pe direct prin suport mastercard) va trebui sa suni la nu stiu ce numar(intrebi la banca) pentru a-ti deschide aceasta optiune(e gratis din cate stiu), dar iti va cere cuvantul de siguranta sau ceva de genul...
De ce este necesar sa scot bani din bancomat cand primesc cardul? nu prea inteleg scopul. Cardul l-am luat cu scopul principal de a ma inscrie la un abonament (playstation plus), nu pot sa bag direct informatile de pe card si sa platesc? mi se pare ciudat si o complicatie fara rost ca dupa ce am luat cardul sa nu il pot folosi la nimic prin intermediul internetului. Mersi mult de raspuns
lvr întreabă: