| Marian00Alex a întrebat:

Salut! Tocmai ce am invitat un prieten folosind aplicatia Revolut intrucat am vazut oferta de 200 lei! Problema este ca am citit pe internet ca trebuie facuta o declaratie pe venit daca inviti mai mult de 3 prieteni(suma sa depaseasca 600 lei), este adevarat? Daca invit doar un prieten presupun ca nu trebuie sa declar nimic, nu? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal că nu confisca nimic anaful. Cristi asta scrie sa nu se plictisească.
Eu nu cred că îi pasa cuiva de cei 200 lei primiti bonus de la revolut. Nici măcar anafului

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Revolut isi face reclama nu trebuie sa crezi to ce zic ei asa pici in plasa te ia anaful, lacomia se plateste scump, ai vrut tu 200 lei cîstigati usor si acum poate ti confiscă Anaful.

| Marian00Alex explică (pentru anonim_4396):

Anaful nu iti confisca nimic, alta era intrebarea mea, dar astept raspunsurile persoanelor care chiar stiu despre ce e vorba!

| Marian00Alex explică (pentru suntserios):

Nici eu nu cred ca pentru 200 lei isi bate cineva capul, vazusem ca ideea e sa declari daca obtii peste 600 lei, dar voiam sa vad daca a mai invitat cineva prieteni si stie

| suntserios a răspuns (pentru Marian00Alex):

Normal că nu confisca nimic anaful. Cristi asta scrie sa nu se plictisească.
Eu nu cred că îi pasa cuiva de cei 200 lei primiti bonus de la revolut. Nici măcar anafului