| Fofani a întrebat:

Salut TPU, ajutorm deci trebuia sa-mi vina cardul revolut pe 9 ca l-am comandat pe 1 ianuarie si nici pana acum n-a aparut, unde ma duc sa întreb de el? La vreo poștă din apropriere?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu a lucrat nimeni pe globul asta pana pe 4-5 Ianuarie, deci procesarile au inceput tarziu... apoi cardul vine din UK, deci transport international. Rabdare, ca vine el!
Daca-i urgent, mergi la orice banca din Romania si deschide-ti cont bancar, ca-ti dau cardul de debit pe loc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai stai liniștit. La mine a venit după 1 luna. Poți folosi cardurile virtuale pana una alta.

| mihai69 a răspuns:

Vezi chiar în aplicație.
În plus, poți genera un card virtual cu care să faci plăți online, chiar dacă cel fizic întârzie.

| Hyperion7 a răspuns:

Cardul nu vine prin posta romana, el vine prin Pink, un serviciu poștal global.
De regulă cardurile de la revolut vin in 2 săptămâni estimativ, indiferent de ce scrie in app.
Numai dacă le scrii celor de la revolut pe chat sa vezi care e stadiul comenzii și eventual cu cei de la Pink, daca cei de la revolut îți lasă un AWB.

| helpforyou a răspuns:

Cat de urgent poate fi? Te duci la ora 20 unde?

| Fofani explică (pentru helpforyou):

Ba frt e vb sa-mi vina ca am nevoie zilele astea tu ce spui acolo nu te baga în seamă aiurea

| helpforyou a răspuns (pentru Fofani):

Atunci nu este atat de urgent incat sa nu pul la categoria corecta. Am si facut raportarea necesara cu privire la categorie.