| Negativu2000 a întrebat:

am 13 ani si vreau sa imi fac o miniafacere dar nu stiu cum ma pricep mult la calculatoare pot lucra in photoshop si multe altele si din acestea vreau sa imi fac o mica afacere. cit de mica ar fi, vreau sa fie.

4 răspunsuri:
| IonutDX a răspuns:

Cauta pe site-urile gen odesk taskurile ce presupun editare grafica, vezi ce se cere si incearca sa le faci, la inceput le poti la pentru a te atrena. Ulterior poti face 5-9 gratis pentru a avea un istoric necesart pentru ca cei care vor sa vada de ce esti in stare...

Cand ajungi la nivelul in care ai un istoric ne mai scrii si iti spunem care e urmatorul paswinking

| kopotoru a răspuns:

Daca vrei ptc cautama la topacate_97 am 15 ani si eu lucrez la ptc se castiga binisor cam 1 euro pe zi

| Negativu2000 explică (pentru kopotoru):

Pai vz. eu vreau sa fac o miniafacere. de ex. pe la scoala. nu vreau sa am un post de lucru fiindca eu sunt din MD. si nu prea am unde lucra. vreau sa fac ceva asa incit. sa sparg buzunarele altora... big grinbig grinbig grin ma Intelegi! Sper

| Ionela960 a răspuns:

Inscriete pe clixsense. Este un site ptc care chiar plateste si nu iti ia mai mult de 10 min pe zi sa dai niste clickuri. Te poti inscrie de aici http://www.clixsense.com/? 5246579