| AugustinFiltru a întrebat:

Am 14 ani si as vrea sa stiu si eu cum pot sa fac rost de niste bani in afara de alocatie?

Răspuns Câştigător
| Nommm a răspuns:

Buna! :* Pff. la 14 ani nu prea ai putea sa faci bani. insa ii poti ajuta pe parintii tai la ceva in schimbul banilor. sau te duci la tara la tine si faci munca aia care o fac ei prin gradina. Bafta happy Fundits'a? [:

10 răspunsuri:
| boogdan91 a răspuns:

Din poseta lu' maicatahee hee

| isis5001 a răspuns:

Te poti juca pe prizee jackpot si castigi niste banuti jucand joculete in flash.

| Rossey a răspuns:

Munceste.

| kessu a răspuns:

Muncind.acum depinde si in ce oras stai.

| usernamebpla a răspuns:

Salut, pai as putea sa te ajut daca vrei, da`mi add, iti trimit eu un mesaj

| dana7777 a răspuns:

Impartit pliante, te poti inscrie la oriflame, avon...
fundita? happy

| grinch a răspuns:

Dap, cumperi eftin, dai scump. mergi cu colindu, (in fiecare zi), furi, falsifici, cam astea sunt

| denigood a răspuns:

Poi poti imparti ziare/pliante ex: Metro are toata ziua cate un pliant etc poate te poti angaja acolo. Fundita? smug

| turcanudenisa a răspuns:

Poti sa te angajezi... funda pls

| Kiddu14 a răspuns:

Poi depinde daca esti baiat ai mai multe variante, daca esti fata fffoarte putine... daca esti baiat incearca sa te integrezi in grupuri de baieti mai maari decat tine daca poti sau daca nu in gasti ''smechere''cu autoritate.delegati acolo un membru sa mearga sa cumpere diverse ''produse''la preturi mai mici si sa le vanda acolo la preturi mai mari iar profitul il impartiti egal.P.S:''produse''nu sunt droguriwinkingbafta:d