Cele mai bune si sincere, care o sa mearga
1.Stii sa canti la un instrument, du-te pe bulevard, sau un loc care trec multi oamenii, si canta cu ceva mare deschis unde sa arunce banii
2. Fa-i limonada si vinde
3.Pun pariu pe acei banii ca ai in casa, afara lucrurii care nu-ti trebuie, pune - le pe olx
4.Du-te la restaurante, pizza, si roaga-i "Sarutmana, pot spala vase la schimbul unei sume micii de banuti"
5.Du-te in bulevard, si spala farbrize la masinii pe sume micute, 5 lei 10 lei
6.Munceste pentru parintii tai, spala vase, curata curtea, fa-i curat in casa, respectiv bloc pentru putinii bani, ca in 4 ani o sa strangii cativa
7.Incearca sa nu-ti cumperi nici un rahat de jucarie : kendama, spinner, ping pong
8.O faza ar mai fii din Youtube, dar e greu, si in 4 ani nu cred ca poti sa strangi foarte multi abonatii, cel putin asa cred eu, ca prima data incepii cu faze proaste, si ai setup prost
9.Pe vremurile vechii se iesea cu pantofii in strada si ii curata
10.La varsta de 14 ani te poti angaja, 6 ore pe zi
E foarte greu sa strangii atati de multi bani, dar fi optimist, eu chiar am incercat sa te ajut fundita?
Te duci in fiecare vacanta de vara, cate 3 luni, la munca la gradini, sperand sa strangi bani buni, desii, suma este enorma si ma indoiesc sa poti strange atatia bani in doar 4 ani, si doar muncind verile.
Oricum, munca incepe la 15 ani, ca la 14 nu te angejeaqza nimeni, fiind ilegal.
AlexMaftei2001 întreabă: