| Nadeshiko a întrebat:

Am 14 si as vrea sa castig niste bani pentru a-mi ajuta familia sa plece din tara. Imi da-ti si mie niste idei? Eu am fost traducator (voluntar) pe un site unde subtitram desene animate, stiti ceva asemanator dar platit? Nu trebuie neaparat traducator accept si alte idei dar am mentionat asta fiindca aveam experienta.

6 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Cine doreste sa se inscrie ca reprezentant Oriflame? pana la 40 % discount, poti sa renunti cand vrei, nu esti obligat sa dai in fiecare campanie, comanda. merita sa incerci. Daca te inscrii pana lpe 12 iunie si trimiti comanda de minim 250 de lei intri si in programul de bun venit si primesti cadou un portfard, apoi o pereche de ochelari si apoi o super geanta! merita sa incerci, nu ai nimic de pierdut. Doar iti castigi prieteni, si faci si tu ceva economii din banii care iti raman tie de la comenzi. Spre ex daca dai comanda de 5 mil, iti raman tie 2 milioane. Si vei strange usor comanda daca esti sociabila si ai prieteni e-mail ln_anamaria@yahoo.com

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca te pricepi la limbi straine, sau la vreo materie, ai putea lucra ca meditatoare. Daca iti plac copii, si ai un pic de experienta, ai putea sa lucrezi ca si bona. Ai putea fi de asemenea reprezentant Avon sau ORfline etc. Sunt multe slujbe, chiar si ce a zis @caty, sa imparti ziare.
O zi buna!

| princess a răspuns:

Buna sad imi pare rau chiar nu stiu ce sa iti recomand esti inca un copil ca sa lucrezi,dar inteleg situatia ta,vroiam decat sa iti zic, ca apreciez vointa si interesul tau si iti urez mult success, sper sa iti gasesti ceva usor si sa castigi bani de care ai nevoie!

| catalinaaaaaaa21 a răspuns:

Poti imparti ziare, brosuri in posta...am inteles ca vei castiga ceva.

| LoRyAnNa_3715 a răspuns:

Nu tiar placea sa fii un reprezentant AVON e minunat eu sunt de 2 ani in lumea avon si castig si bani dar si produse cosmetice. Uite baga id asta este o experta in lumea AVON : avon.cosmetics043@yahoo.com nu o sa regreti sa stii doar vorbeste u aceasta doamna si iti va da indicatiile e usor nu ocupa timp si ai o varsta potrivitawinking

| Nadeshiko explică:

Multumesc mult princess pentru urare! Incerc si eu tot ce pot, daca afli ceva te rog sa-mi spui.