| Prtio a întrebat:

Am 16 ani si imi trebuie un card de credit. Daca merg luni cu mama sa mi-l fac cand o sa-mi dea cardul sau mi-l da pe loc?

Mulţumesc anticipat!

DAU FUNDĂ!

Răspuns Câştigător
| UnTipObisnuit a răspuns:

Salut!

La BRD cardul il vei primi dupa 7 zile lucratoare, iar contul bancar pe loc.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Card de credit nu îți poți face, dar îți poți face card de debit. La brd îl primești în câteva zice

| Prtio explică (pentru suntserios):

Care este diferenţa între cardul de debit si cel de credit?

| suntserios a răspuns (pentru Prtio):

Cardul de debit îl încarci tu cu bani pe care ii consumi pana ii termini. De pe cardul de credit folosești banii băncii și apoi ii plătești. Cardul de credit se da doar celor cu venituri

| Bondarel99 a răspuns:

La ING mi l-a dat pe loc.

| raz0000001 a răspuns:

Intr-o saptamana si ceva...

La ING ti-l da pe loc.

| Anemoneeeeee a răspuns:

Asculta-ma ca sunt PRO in cumparaturi online. Si le am cu cardurile. Banca BCR intr-adevar nu este cea mai buna in momentul in care vrei sa iei legatura cu ei, is praf dar daca stii ce faci nu ai nevoie de ei dar sa fii foarte atenta ca iti vor da 2 aplicatii pe telefon care sunt mega importante si sa nu le stergi asta pentru a putea intra in contul tauhappy este superbig grin
La celelalte banci sinceraaaa nu iti poti face card daca tu nu ai un venit lunar( adica un salar al tau), spre exemplu sa iti iasa din cap Raiffaisen Bank si ING-ulbig grin
Du-te si fa-ti card la BCR este o banca pentru batrani si pentru tineri iti propun ca, poti sa detii cardul pana la varsta de 25 de ani fara sa ai un servici, fara venit lunar spre exemplu.big grin
Da, la BCR ai cardul pe locbig grin

| Prtio explică (pentru Anemoneeeeee):

La BRD trebuie sa mi fac card neaparat.

| Anemoneeeeee a răspuns (pentru Prtio):

Sincera? DA!big grin

| Prtio explică:

Apropo trebuie sa mi fac card de credit de la BRD.

| Fhahshauwh a răspuns:

La BCR! Pe loc!