| ActiuniBUG a întrebat:

Am 16 ani si sunt extrem de interesat de actiuni. Doresc sa ma informati despre cum le poti cumpara, de ce acte ai nevoie, care este venitul lunar sau final, care sunt pericolele si alte informatii utile de care distribuiti. Multumesc anticipathappy

6 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Actiunile le poti cumpara de pe piata spot de la BVB, prin intermediul unui SSIF[firma de brokeraj]. pentru asta trebuie sa faci un cont de tranzactionare la o asemenea firma.ca acte nu trebuie decat datele personale[CI,adresa,un numar de cont bancar,]
venitul lunar,cum zici tu,e o chestiune relativa si depinde de fluctuatiile de pret ale actiunii care poate creste sau scadea.
pericolul investitiilor este dat de trendul pietei, de tipul actiunii[ce fel de emitent cumperi]si de tipul investitiei; speculativ sau investitional.
sunt multe de spus in legatura cu tema asta asa ca, sfatul meu, inainte de a trece efectiv la treaba, este bine sa citesti tot ce-ti pica la mana despre piata de capital.

| JBP a răspuns:

Dupa ce o sa inveti totul despre actiuni eu te invit pe situl unde cumpar eu actiuni si sa compari nu cred ca o sa gasesti nici o alta companie care sa ofere un profit ca aici daca ai intrebari despre site ma gasesti pe skype la vasile.gavrilas http://freeonlinemonney.blogspot.ie/2011/07/uinvest.html

| a1doru a răspuns (pentru JBP):

Las'o jos ca macane.mai sunt pe TPU si oameni care ''le au'' cu tranzactionarea, randamentele, etc, etc, actiunilor.treaba asta cu uinvest e o escrocherie.

| JBP a răspuns (pentru a1doru):

Daca nu te intereseaza nu trebuie sa intri pe Uinvest dar nu iti da cu parerea despre ce nu stii e suficient sa intri pe chat in Uinvest o sa gasesti sigur ceva romani pe acolo si poti sa ii intrebi pe ei daca pe mine nu ma crezi
Acolo unt investitii de sute de mii de dolari si de un an nu mi-au intarziat banii nici o zii iti recomand sa mai citesti despre Uinvest si daca tot nu crezi intra peste vreun an de zile in Uinvest sa vezi ca inca mai merge si atunci revino si cereti scuze de la baiatul asta ce a intrebat de actiuni nu de la mine eu nu am nevoie de parerea ta la mine banii vorbesc.

| a1doru a răspuns (pentru JBP):

Daaa? si cand cumperi ''actiunile'' alea, ti le trimite prin posta, sau cum?rolling on the floor

| JBP a răspuns (pentru a1doru):

Prin DHL daca tot vrei sa stii, prietene tu ramai cu rasul si eu cu banii