Eu am facut acum doi ani la banca transilvania un card de debit visa electron. M-am dus cu buletinul si am semnat niste chestii pe acolo nu am platit nici un leu si dupa vreo 2 saptamani am primit scrisoarea sa ma prezint la banca ca sa-l iau. In caz ca pierzi cardul sau il strici era 50 lei taxa de inlocuire. Platesc de atunci 1 leu pe luna pentru internet banking. mai este o varianta cu 5 lei pe luna dar aia nu ne foloseste noua sa nu o alegi daca spune aia de la banca. Ai nevoie doar de varianta 1 leu pe luna ca sa te loghezi in contul tau iar la banca o sa primesti un user si o parola si trebuie sa o schimbi cand ajungi acasa dupa ce vei primi hartiile cu contractul facut cu banca. nu e greu e simplu te ajuta functionara
Poti sa iti faci daca semneaza si un parinte.
costa lunar comisioanul de administrare care variaza de la banca la banca, oricum e doar cativa lei.
nu, nu trebuie sa bagi mereu bani pe el
Salutare! Din cate stiu eu poti. Se numeste prepaid card si este Mastercard. Costa 10 lei ca sa il faci. Uite aici si un link: https://www.brd.ro/......ri-prepaid De cel din stanga vorbesc. Multa bafta!
Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri, fiecare m-ați ajutat cu cate ceva, de aceea nu pot să aleg un câștigător.
Marcel69minecarftGamer întreabă: