| MaRyuSsS a întrebat:

Am 17 ani si as dori sa castig ceva banuti... ai mei nu prea o duc bine cu bugetul asa ca ma gandesc si eu ce as putea face? In concluzie:A-ti putea sa-mi dati si mie niste idei?(ceva care sa fac in paralel cu scoala preferabil la pc). Multumesc anticipat!

Ps:Nu stiu daca am ales corect sectiunea...

Răspuns Câştigător
| TuguiMihai1 a răspuns:

Prima variata ar fi sa iti faci un blog despre domeniul care te pasioza ( am inteles ca te pasioza bpromarea deci iti poti face un blog de programare )
A doua variata ar fi sa vinzi serviciile de promare pe siteuri spelizate.
Ia facebook-ul meu din profilul TPU si vorbim pe facebook mai multe detalii )
Mult succes.

10 răspunsuri:
| xDr0gs a răspuns:

Uite aici : http://www.virtconomics.com/recruit/jpqzdy8yfaazshi0rh26.Poti face bani frumosi din jocul asta;).Il recomand.Incearca-l!

| Elly7890 a răspuns:

Daca esti din Bucuresti poti incerca la Studio moderna -4 ore la pc la sediu firmei, vinzi niste produse.salariu 400 lei+bonuri de masa=90 lei plus comison daca vinzi produsele! sau poti incerca la pliante!

| Vladone80 a răspuns:

Gasesti cateva idei de afaceri online pe blogul Enciclopedia Afacerilor! Succes!

| unsernamecontre a răspuns:

Il loc sa-ti pierzi vremea pe calculator mai bine iti cauti de munca si in plus mai pu si niste muschi pe tine in loc e grasime

| MaRyuSsS explică (pentru unsernamecontre):

Nu ma intereseaza asta in plus mie imi place sa stau la calculator si sa fac programare...

| LisaBon a răspuns:

Angajeaza-te part-time, La McDonald sau la Mega Image.Sau poti cauta pe www.google.ro, daca ai vointa gasesti.

| ALSI a răspuns:

Pai nu prea ai ce face. Poti sa imparti pliante de la diverse firme sau sa te angajezi ca si vanzator la un magazin mic. Si daca vrei sa lucrezi la calculator ai putea sa faci site-uri sau bannere pentru firme, asta daca stii cum. Succes!

| MariannaS a răspuns:

Ai putea sa fii un reprezentat undeva la avon sau oriflame. tot se citiga bine acolo.

| Andreea_Iosif_1990 a răspuns:

Http://sondajro.com/? ref=170227 vizioneaza reclame raspunde la sondaj si castigi 32 EURO pe zi! la inregistrare primesti 20 euro bonus! simplu! dureaza maxim 20 de minute pe zi! completeaza sondajul zilnic si intr-o luna poti castiga 960 EURO!
iti doresc muuulta bafta! pupici

| unsernamecontre a răspuns (pentru Andreea_Iosif_1990):

Salut am incercat sa ma inscriu da nu accepta ce sa fac