Un card nu se face pe loc sau în câteva ore.
O să îl primești peste câteva zile la fel și extrasul de cont.
Mergi la Banca si ceri deschiderea contului de card. Ma rog, spui "vreau sa-mi fac card pentru alocatie". Stiu ei ce-ti trebuie. Cardul fizic nu ti-l da pe loc, pentru ca trebuie tiparit undeva cu numele tau, numar, etc. Te cheama ei cand e gata. Le spui sa-ti dea si numarul de cont (iti dau o hartie) cu care mergi la DMPS. Acolo probabil faci o cerere in care vei indica contul. Poate atasezi si hartia cu nr. de cont. Sa fii atent sa scrii bine nr de cont in cerere, ca sa nu vireze alocatia catre altcineva.
Buna, pai prima oara mergi la banca, vei completa niste acte cu numele, nr de telefon, etc, iar tu cred va trebui sa astepti 5 7 zile (sper ca imi aduc bine aminte, oricum cateva zile, asta e sigur) pana iti vor da ei notificare sau telefon ca este gata cardul, si la fel si cu extrasul de cont, ti-l poate da doar dupa ce este gata cardul. Nu se poate face pe loc sau doar in cateva ore, din pacate. Sper ca te-am ajutat.
*de fapt cred ca iti poate da extrasul de cont pe loc, greseala mea, pentru ca iti poate deschide contul atunci.