| xNex a întrebat:

Am auzit ca in Romania se poate face bani din Youtube, as vrea sa stiu cum? si de ce ai nevoie? (Imformatiile care ma vor ajuta am sa ii rasplatesc cu funda)

3 răspunsuri:
| 13november a răspuns:

Din cate am inteles cei de la YouTube nu ofera prea multi bani. Trebuie sa iti faci un canal de YouTube, iar apoi daca o sa ai nu stiu ce numar de abonati/vizualizari o sa primesti bani.
Oricum, nu doar cei de la YouTube ar putea sa iti ofere bani. Daca iti faci un vlog si esti amuzant si devii cunoscut, gen Teqiula si Cotofan, poate ai noroc si te angajeaza un post de televiziune, Zu Tv, de exemplu. Dar e greu sa devii asa cunoscut, sunt o gramada de vloggeri.
Succes in continuare!
*Nu prea cunosc domeniul, am incercat sa te ajut doar cu cat stiu eu, dar cauta pe YouTube, cred ca cei mai mari vloggeri din Romania au spus ce trebuie sa faci ca sa devii vlogger, sau ceva in genul, la cateva evenimente la care au participat.

| Gheorghita_Postolache_2000 a răspuns:

Depinde ce vrei sa faci. Daca vei face ceva legat de gaming, fa ceva original, nu copia de la altii. Daca vei face vloguri, fa cat mai des, dar daca vei face asta mai rar, doar pune pasiune. Banii se fac din cate vizualizari primesti (parca 2 euro pe mia de vizualizari).

| Dutzu_Dutzu_1989 a răspuns:

Da este adevărat ca poți face bani din youtube... Pentru 50-80€ sau lei parca îți trebuie abonați cat iRaphaell... Pentru a face bani din youtube îți trebuie abonați cen xSlayder iRaphaell maxsialtele CodrinBradea:Satana si multi alții... Daca vrei sa te faci youtuber cauta-ma pe facebook Dutzu Dutzu cu aceeași poza pe care o am acum si ti spun mai detaliat pe privat happy. Sper sa ma cauți si sa dai Funda!¡¡¡?¿¿¿