| xV3N0Mx a întrebat:

Am comandat pe 28 decembrie o pereche de ochelari pe net si ca metoda de plata am ales posta. O intrebare: Cand vine comanda la posta, vine un bilet acasa care anunta?

Răspuns Câştigător
| a2 a răspuns:

In mod normal, da, ar trebui sa primesti in cutia postala un aviz postal cu orele intre care se poate ridica coletul, pretul coletului, greutatea. Dat fiind ca a fost toate nebunia asta Craciun, Revelion, iti sugerez sa dai o fuga pana la Posta si sa intrebi daca este vreun colet pe numele tau, intru-cat ar fi trebuit sa ajunga deja si coletul si avizul. Inainte sa te obosesti mergand, verifica pe site-ul de pe care ai comandat daca ti-au expediat comanda. Sper ca te-am ajuntat. happy

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Stai linistit! Iti vine un aviz in posta. Oricum este bine sa mai mergi pe la posta pentru ca uneori se pierd.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Teoretic da, dar fiind vorba de Posta Romana sansele sunt 50-50% sa ajunga respectiva instiintare. Mergi la oficiu postal de care apartii si intreaba de pachet.

| anonimul465 a răspuns:

Ar trebui sa iti vina o hartiuta de la posta. Cu sarbatorile astea poate inca nu a ajuns.

| cristoceanumberone a răspuns:

Sal.De pe site-ul de pe care l-ai luat nu ti-a aparut un numar de telefon sa suni sa vorbesti>? Daca nu trebuia sa iti apara cand ai dat comanda, caa fost facut si trebuie ridicata la ora cutare...sau ca te va suna cine intre orele x-x...S-au sa iti apara pe mess.S-au nu ai dat tu prin posta si ai dat pri fan curier. Sper ca ti-am fost de ajutor.Pace