anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Am facut azi un cont de paypal (am eu nevoie pentru ceva doar ca trebuie sa fie verificat) si vreau sa il verific acum cu buletinul. Paypal am mai avut conturi mai demult dar nu le-am vefificat cand cerea buletinul faceam altul. Pe asta vreau sa il verific acum (nu sa astept cateva zile pana sa imi trimita ei cererea. Nu am timp pentru formalitati din astea sa astept). Nu se poate sa il verific eu de acum inainte sa imi ceara ei?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Mare afacerist domle, nu are el timp sa astepte. Fa unul platit si te verifica mai repede daca esti asa grabit.

| Razvan1000 a răspuns (pentru Wr3nch):

Nu e vorba ca sunt grabit. Dar asa imi place mie cand fac un lucru sa stiu de la inceput ca e bine facut. Si da in ziua de azi timpul inseamna bani! Poate eu am nevoie urgent sa fac unele operatiuni prin paypal ( paypal pentru ca e mai sigur si comisioane mai mici ) care necesita sa fie verificat. E o diferenta majora intre a fi grabit ( asa pur si simplu ) si a fi grabit pentru un scop anume. Daca nu te pricepi nu ti-am cerut tie parerea! Eu am intrebat civilizat doar daca se poate nimic mai mult.