Nu ai de ce sa iti faci griji, este doar o chitanta. Ea se foloseste mai mult pentru tine, ca dovada sau ca un fel de log pentru a stii cand s-au scos bani de pe card, desi in baza lor de date au aceste informatii oricum, care se actualizeaza la fiecare tranzactie/retragere.
Si oricum, daca tu ai fost la un bancomat si ai uitat chitanta acolo, o alta persoana care o sa vina (tot sa scoata bani) o sa o ia si o sa o arunce. Mereu se gasesc o gramada de chitante aruncate pe langa bancomate.
Numai bine! ^_^
Nu-ti face griji, nu-ti pot ataca contul decat daca esti victima unui phishing.
Eu era cat pe ce s-o patesc pe olx in timp ce vindeam un produs unui potential client. Mi-a cerut sa intru pe link sa facem tranzactia "prin olx"... mi s-a parut dubios ca mi-a cerut datele cardului, inclusiv cvv, dar am crezut ca trebuie salvat in aplicatie pentru a putea primi banii, apoi consternat am sunat la BT call center, si mi-au ssugerat sa retrag banii si sa cer reemiterea unui card nou, intrucat datele acestuia sunt dezvaluite deja.
Mare grija!
Pe chitanță nu apar datele despre tine sau despre contul tău.
Doar soldul curent și banii pe care i-ai scos.
De regula bancomatele au un fel de cos de gunoi unde se arunca acestea.
"la bancomat sa scot bani si am uitat sa iau chitanța. Intrebarea mea este: să îmi fac griji? "
nu o poate folosi că-i prea mică
sorin8256 întreabă: