| zuzu24 a întrebat:

am nevoie de ajutor ....am o problema suntem 3 frati la parinti, parintii mei vor sa vanda casa un apartament cu 2 camere din Bucuresti ....ca sa vanda casa au nevoie si de copii sau o pot baga in vanzare fara noi..amandoi sunt trecuti pe actul de propietate..astept raspuns.cel mai bun

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Aha, discutati cu un notar, cel mai bine. In functie de cum sinteti trecuti in act, probabil ca e nevoie si de semnatura voastra. straight face

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Parintii sint divortati/nu, copiii traiesc in casa aia/sint minori sau majori, ce vor parintii sa faca dupa aia (e irelevant, dar ne-ar putea da o idee despre cum ati putea rezolva dilema).

| zuzu24 explică (pentru KodrutZ):

Parinti nu sunt divortati, locuiesc cu fratele sotia lui si cei 2 copii..sora la casa ei, eu la casa mea problema e ca fratele este violent cu ambi parini tata fiind semiparlizat... nu pot sa mai traiasca cu el in casa si cu 'iubita' mea cumnata ...eu locuiesc in provincie la tara ii iau la mine dar nu vrem ca el sa ramana in casa accea.

Nu suntem trecuti in actele caseii doar parintii nu si copii, multumesc.

| KodrutZ a răspuns (pentru zuzu24):

Deci tatal si mama voastra sint singurii proprietari. Voi sinteti copiii lor. Pai pot sa vinda sanatosi, nu au nevoie de voi.

Ok multumesc

| KodrutZ a răspuns (pentru zuzu24):

Aha, discutati cu un notar, cel mai bine. In functie de cum sinteti trecuti in act, probabil ca e nevoie si de semnatura voastra. straight face

| andreistalkerromania a răspuns:

Si ce vrei sa aflii?