Buna!
stiu si eu ceva de aici . te sfatuiesc sa alegi un nume usor de memorat dar si usor de pronuntat, placut auzului si scurt, sa nu fie lung ca nu e bine. te poti juca cu cuvintele, le poti combina din mai multe 'sfere'. nu imi vine nimic acum dar iti promit ca am sa ma gandesc la asta.
aha, gandeste-te la locuri minunate de acolo si combinale, nu stiu, ceva mancaruri, festivale combina cu alte cuvinte sa fii originala e cel mai imortant.
Rainbow Tours,
Horizon Riders,
...
Daca-mi faci un sejur-cadou cu all-inclusive, iti mai pot da idei
Cand zici de all-inclusive la ce te referi? ca nu detin vreo pensiune/hotele ... Asa se face aici pe TPU mergem la "santaj" hahahaha!?!
Bai, ai invatat deja zgarcenia de la greci?
O idee buna poate ridica o afacere mica (cum e a ta, cu o masinuta) intr-una mare (in turism international.
Dar asta inca n-ai invatat
Nu sunt zgarcita, desi nici nu ma da banul afara sa incep o afacere si sa incep cu gratuitati. Unde as ajunge daca le-as oferi tuturor moca excursii? nicaieri! Incepem cu o investitie foarte redusa. Stim foarte bine despre turism cu ce se mananca el nu trebuie sa-mi dai lectii.
Totusi, reclama e sufletul comertului!
Reclama buna incepe cu FIRMA si continua cu clientii multumiti.
Stai fara grija, de reclama se ocupa logodnicul meu... el e priceput si in asta
Si atunci care-i problema, daca si pentru inventarea numelui este nevoie de idei externe?
Nu am spus ca este vreo problema, suntem doar in pana de idei pentru alegerea unui nume. Atat am cerut, nu mai mult.
Inteleg.
Singura chestie este ca, FIRMA, cu numele, este simbolul afacerii si are caracterul cel mai hotarator.
Daca sigla si numele firmei este atractiv, suficient de exotic si usor de retinut, duce si spre activitatea afacerii, atunci sansele cresc vertiginos. Este partea vizuala a marketingului (partea invizibila este optimizarea afacerii).
Ancient Adventure Tour. Puteti integra si obiective din perioada rivalitatii Sparta-Atena, daca credeti. Sunt.