| pisilicious a întrebat:

Salut TPUcrying am nevoie foarte mare de un ajutor nu doar pentru mine da va rogcrying is din vulcan fac naveta pentru scoala atrenamente ...pnan petrosani trbe bani pe langa fac si dansuri isa trebuie sa platesc 40 lei pe luna... spunem ca asta nu conteaza ca is multumita si ma descurc da avem nevoie de un sponsor daca ne poate ajuta suntem o trupa buna si suntem invitati la multe concursuri da trebuie platite ca exemplu va urma unu in martie si ne trebuie aproximativ 4 mil cryingo parte din noi poate avem iar mai multi suntem care nu avem iar daca 1 sau 4 nu merg nu vom merge nici noi totusi suntem o echipa si mereu am fost apropriati da ne e greucrying nu stitii unde pot gasi un sponsor care ne poate ajuta si pe noicryingva rog cryingmereu m-am gandit si ma gandesc la trupa meacrying::** multumesccrying

4 răspunsuri:
| BeiiBiixx a răspuns:

Awww. :(
Pai nu stiu mergeti la un studio in Bucuresti, o casa de inregistrare.
O fundatie probabil.
Sper sa strangeti bani :*.

| anad a răspuns:

Daca sunteti o trupa serioasa cu sanse de afirmare, care face cinste orasului, antrenorul vostru poate solicita la primarie, la consilierul pe probleme de cultura sa va sponsorizeze participarea la concurs.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundatia lui Patriciu, sponsorizeaza talente

| Rolik a răspuns:

Salutare, e greu sa faci rost de sponsori in ziua de azi, pentru ca nimeni nu se prea baga, insa cu un lucru va pot ajuta, vezi ce mai gasesti legat de dans pe http://trupededans.ro/