Datoria n-a fost preluată de Kruk după termenul de prescripție. Știu ei cum să procedeze, stai liniștit. Orange a vândut creanța către Kruk înainte de expirarea termenului, moment în care ai devenit dator către Kruk. N-ai altă scăpare, decât să plătești.
Nu prima data am primit de la firma de creante eos ksi in 2020, 2021 instiintari de la ei sa le platesc dupa abia acum in 2024 am primit de la kruk stiu e cam ciudat
Vinovatul esti tu, de ce nu ti ai platit datoriia la Orange, ce sumă aveai de platit? Te vor gasi in baza de date si va trebuii sa achiti datoria plus penalizari, nu vei scăpa fara sa platesti
Ce raspuns inutil ai dat avand in vedere ca nu cunosti legea!
Dar tu o cunosti?
Raspunsul lui este foarte util. Nu scapi de plata datoriilor.
La cineva ai scris răspuns inutil!
Pe acest site nu există avocați care să ofere consultații juridice gratuite.
Caută un avocat online, vezi ce tarif are și întreabă acel avocat despre legi, prescripție și altele.
Oricum, ești trecut în registru național al datornicilor și dacă spui că deja ai mai avut la activ datoria trecută la executarea silită, vezi nu cumva cei de la Orange România să nu se fi folosit de acel lucru și să te trezești că de fapt prescripția a intervenit după prima executare eșuată a creanțelor!
Și, atunci nu te mai încadrezi în cei 3 ani.
Deci e nevoie de un avocat!
K ms de raspuns, nu n-am mai avut datorii la firmele de creante in afara de asta!
5 ANI! Daca au trecut 5 ani orice datorie ca persoana fizica si orice (drept) e pierdut.
Pai pentru creante comerciale termenul e de 3 ani si la mine au trecut 3 ani jumate
Da asa e, 3 ani pentru creante comerciale.Sa fie sanatosi numa ca o sa chinuie prin procese.Domne ajuta sa scapi mai repede.