| Golyat18 a întrebat:

am o idee pentru o super aplicatie, unde as putea s-o vand sau sa o propun fara sa mi se fure idea?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Salit, ideea ta geniala ar putea fi copiata... daca este cu adevarat geniala.

Dar in Android play, app store sau windows market sunt sute de mii de aplicatii geniale sau mai putin geniale.

Problema ta ar fi vizibilitatea. Cu alte cuvinte marketingul.

Asa ca mai bine gandeste din aceasta perspectiva. Cum sa obtii cat maimilti bani din ea pana ca ea sa se deprecieze.

Deci, nu inceeca sa o protejezi, incearca sa o aplici cat mai repede.

Gandeste-te ca o protejezi la OSIM. Dar crezi ca Chinei ii pasa de OSIM?

Orice se copiaza. Depinde cati bani faci pana in acel moment.

9 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Probabil exista deja.

| Golyat18 explică (pentru peperonies):

M-am gandit si eu

| JackR a răspuns:

De ce sa vinzi ideea?! Mai bine cauta un programator priceput, lucrati impreuna, dezvoltati aplicatia si vindeti lucrul gata facaut. Castigi mult mai mult in felul asta.

| Golyat18 explică (pentru JackR):

Multumesc de idee, dar nu am experienta in domeniul asta nici cat ii negrul sub unghie.

| JackR a răspuns (pentru Golyat18):

De asta ti-am spus sa cauti un programator talentat. Nu ai nici un prieten de genul asta? Sau prietenul unui prieten...

Nu am nici un prieten. Si daca ii dau idea unui programator ar putea sa mi-o fure. Cred ca ar trebui sa o inregistrez pentru ca sa obtin drepuri de autor, dar nu stiu unde.

| JackR a răspuns (pentru Golyat18):

La O.S.I.M., dar pentru software trebuie sa ai o versiune functionala a programului. Nu mai spun ca trebuie sa duci o juma de tona de documentatie si sa platesti taxe care nu sunt deloc mici.

O versiune functionala a programului? Asta inseamna ca trebuie sa am aplicatia cand merg sa o inregistrez?

| xSega a răspuns:

Ar trebuii sa o valorifici tu ideea altfel nu te va lua în considerare nimeni