La xeroxuri este in jur 0. 1 lei adica 10 bani pagina fata verso. Tu daca scoti la imprimanta poti sa ceri mai mult, mai ales daca si tehnoredactezi.
Cred ca ar fi corect sa iti treaca numele dupa Descrierea CIP a Bibliotecii Nationale la tehnoredactare... daca toti muncesti poti sa iti treci si tu in ceva ca ai tehnoredactat o carte...
La pim e 5 bani cred ca am zis bine nu stiu ca eu nu ma pricep cu banii astia, jumatate din o mie de lei cum era inainte banutzul ala rotund si argintiu. Dar daca tot te-ai oferit tu sa i-o scrii pe calc, cred ca ar fi frumos din partea ta sa nu-i ceri bani, ai avea o alta imagine in fata lui, si sunt sigura ca te va lauda in cancelarie si vei avea numai de castigat de pe urma asta.
Este fraier daca crezi in tot ce zice tipu si referitor la faza ca CV-ul... te asigur ca poti visa incontinuare
@ Ourano ...pai eu prima oara m`m oderit sa-l ajut, adica, sa-i fac o favoare, el cica : "nu vorbim de favoruri, nu vorbim de la elev la profesor acu` si ca parteneri de afaceri" . el e hotarat sa ma plateasca.
@ gloria. normal ca`i spun sa imi treaca si numele meu sa am si eu ceva in plus de scris pe C. V.