| bogdan376 a întrebat:

am pus intrebarea asta de sute de ori si n-am primit ceva concret asa ca o mai pun inca o data vreau sa fac bani pe net ma poate ajuta cineva, si lasati si voi un id de mess

3 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Poti vinde anumite produse, ca acest colier din link-ul de mai jos de exemplu, si poti lua 10 lei la fiecare colier vandut, sau in functie de produs.(carduri, inele, handmade etc.)
http://mercador.ro/......1qc9B.html

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ai de oferit? cunostinte solide in programare, webdesign, seo, afiliere, scriere de articole? sau ai impresia ca banii curg valuri pe net fara sa oferi nimic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Crede-ma ca nu se poate obtine bani pe net asa rapid.Altfel am face toti si am lasa toate deoparte. Din cate am inteles poti face bani prin metoda SPAM, e o metoda cu sms-uri dar iti trebuie multe persoane in agenda, care la randul lor sa fie de acord sa de-a mai departe la f multe persoane sms-uri, persoanele acelea la randul lor tot asa.Crede-ma ca nu functioneaza. Undeva se blocheaza, ei renunta si...degeaba. Bani pe internet poti face jucand pokerstars,remiroyal si alte jocuri de cazinouri care, bineinteles cca trebuie sa le stapanesti bine. In alta ordine de idei, nici cu asta nu cred ca vei putea face bani, deoarece aceste jocuri sunt pe calculator, niste softuri programate.De exemplu la pokerstars, vei castiga un pic, aoi siftull nu-ti mai da carti castigatoare si pierzi.Deci,am raspuns pentru a te lamuri ca bani pe internet, simplu si rapis, nu se poate.