| aGnY a întrebat:

am si eu cateva intrebari: mi s-a intamplat un lucru foarte neplacut mai exact un accident de masina in care nu sunt eu vinovatul...ma rog trecem peste asta omul mi-a dat asigurarea si voiam sa stiu dupa ce ma duc la sediul lor sa iau acceptul pentru asigurare aleg eu serviceul sau ma trimte ei? si cat dureaza toata treaba mai exact? DAU FUNDA!sad

Răspuns Câştigător
| hummmer a răspuns:

Sunt firme de asig ce au contract cu anumite service-uri, deci te vor trimite acolo.Ei cunosc costurile, manopera acolo.Alte firme nu au aşa ceva şi te duci unde vrei tu.N-am de unde să ştiu acum unde vei ajunge, vezi mâine.
Durata, în funcţie de pagubă, piese comandate, service aglomerat.
Baftă.

| aGnY explică (pentru hummmer):

Mersi frumos asta voiam sa stiu daca exista posibilitatea sa imi aleg eu serviceulhappy

| aGnY explică (pentru hummmer):

Merci frumos asta voiam sa aflu daca imi pot alege serviceulhappy

4 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Mulţumesc,am uitat să îţi spun că sunt service-uri care refuză să lucreze cu firme ieftine, gen Astra, fiindcă se decontează greu lucrările. Informează-te înainte despre service-ul ales, caută pe net nemulţumiri, întreabă să nu te trezeşti că stai juma de an după maşină fiindcă nu se decontează lucrarea.

| Zapkitu a răspuns:

O sa dureze in timp de o luna, si trebuie sa te duci la locul unde au ei asigurare. BAFTA!