| Pitbullllll a întrebat:

Am si eu doua pasiuni sportul(fitness-ul)si dezvoltarea personala, ideea e ca din aceste pasiuni vreau sa dezvolt un business dar nu stiu ce business, nu am idei, daca ma puteti ajuta cu o idee

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Motul tau ar trebui sa fie ca un corp sanatos duce la o minte sanatoasa. Desigur si invers. Poate ceva cu doua linii indreptate spre celalalt termen.

Deci... ceva sala presupunwinking

| Sekim a răspuns:

Daca esti pasionat de fitness poti sa deschizi o sala. O alta idee ar fi sa iti creezi propria marca de haine pentru sport ( tricouri, pantaloni, hanorace, trening etc. ). Idei sunt multe dar daca vrei sa reusesti trebuie sa aduci ceva nou. Cum a spus si colegul,, UnulSimplu312", o idee noua este sa iti faci o sala cu sali de consiliere personala. Cu cat aduci chestii mai noi si mai folositoare, cu atat succesul va fi mai mare.

| StefanChriss a răspuns:

Salut! Poti sa faci UMF pe nutritie si dietetica, iar in acelasi timp sa faci curs de personal trainer. Cand primesti ambele califcari, te angajezi la o sala. Acolo iti poti promova si ideile de dezvoltare personala, clientilor tai si oamenilor cu care lucrezi.

| UnulSimplu312 a răspuns:

Poti sa iti deschizi o sala de fitness care sa aiba si sali de consiliere personala

| 8Sebastian8 a răspuns:

Ai putea sa te faci antrenor personal daca te pricepi