| PainMax1985 a întrebat:

Am si eu o curiozitate, ce ati face voi cu 2000 de euro castigati pe neasteptate?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Ce iti doresti nu e neaparat si ce ai nevoie, iar asta e problema cu majoritatea romanilor de astazi, indiferent de virsta. Ai idee ce cheltuieli implica o masina? Chiar nu poti sa traiesti fara o nenorocita de conserva ambulanta?
On-topic: I-as pune linga ce marunt mai am pus deoparte in scopul asta si mi-as lua o cocioaba la tara cu vreo 2-3000 mp de teren in jur cit sa pot sa imi hranesc familia si sa fim independenti din punctul asta de vedere, ca se anunta vremuri cu burta la spate cit de curind...

11 răspunsuri:
| Madutzza98 a răspuns:

Tot ce nu am putut face pana sa am baniihee hee))

| MoldovanuSergiu a răspuns:

Pai as incerca cumva sa-i investesc ca sai dublez funda plz

Răspuns utilizator avertizat
| Karlitta a răspuns:

Shopping!:X:X:X:X

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mi as lua o bicicleta in primul rand, apoi un telefon nou si as mai plati niste rate la masina (vreo 3 happy )

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

I-as da pe bomboane...big grin

| JungleHell a răspuns:

Ar fi multe de facut dar cel mai des m-as gandi:
- ii economisesc pentru a ma intretine la facultate;
-as face un curs sau training de dezvoltare personala;
-i-as pune deoparte pentru zile mai grele.

| Dany008 a răspuns:

Deocamdata i-as pune la oparte si dupa ce mias gasi un job as mai pune vreo 1000 catre ei si mi-as lua o masina (pentru ca eu acum asta imi doresc o masina)
tu ce iti doresti cu adevarat?(daca nu sti mai bine pune-i la oparte s-ar putea ca in zile negre sa iti fie de foarte mare folos)

| GabiCh93 a răspuns:

In fiecare zi cei de la MailDirect trimit mii de newsletter-e catre abonati, iar tu trebuie doar sa le accesezi.
Iata cum castigi bani:
- Primesti 6$ la inscriere;
- Primesti bani daca accesezi newsletter-ele;
- Pentru fiecare mail citit din partea MailDirect primesti 0, 5 centi;
- Pentru fiecare click in interiorul newsletter-ului primesti 1 cent;
- Primesti 10 centi pentru fiecare prieten care se inscrie din partea ta (pentru primi 200 de prieteni, apoi suma scade la 2 centi/prieten);
- Primesti bonusuri in functie de cumparaturile facute la partenerii MailDirect (doar atunci cand se specifica in mail). http://www.maildirect.ro/inregistrare/640a0904d1c4561046b846c071b43a7f

| GabiCh93 a răspuns:

Mi-as lua o masinabig grin

| andronecf a răspuns:

Salut. Un om bogat i-ar investi si i-ar inmulti. Un om normal i-ar cheltui pe anumite nevoi personale. Pana una alta eu pot sa iti dau o informatie iar tu vei decide. In nici un caz nu ai sa investesti toti acesti bani. Da un mesaj la andronecf@yahoo.com si am sa iti spun ce poti sa faci. Numai bine.