Uite cateva idei de afaceri: http://ideideafaceri.manager.ro/......a-636.html
Unele din ele se preteaza la tara.
Pai, iti sugerez sa deschizi o mica bacanie, si sa vinzi si tu cate 10 kilograme din legume, cartofi cate 15-20 ( daca poti cultiva atat, nu stiu ce suprafata de teren ai ) si sa vinzi si morcovi. Nu sunt legume profitabile dar sunt foarte cautate, daca pui pretul corect vei iesi in castig. Acum ceva mai scump? La tara nu prea se cauta fitele, dar iti recomand sa cultivi ardei Kapia. Ardeilor astora trebuie sa le maresti pretul la iarna! Se vand si cu 10 lei kilogramul! Insa vara costa doar 4 lei. Sper ca te-am ajutat.
Indiferent ce hotărăşti să faci vezi să fie ceva ce îţi face plăcere, ce te pasionează, ce te pricepi, ce ai vrea să faci... Deja ai premisele succesului la tine...
Degeaba îţi spun eu ˝creşte struţi˝ dacă ţie îţi este greaţă să cureţi la păsări...
Pentru ca o afacere sa aiba efecte corespunzatoare e absolut necesar in primul rand sa fii primul in zona in care esti amplasat ce deschide o asemenea afacere. Sau daca nu esti primul sa vii cu idei noi si inovatoare.
Axeaza-te pe servicii, ca de comert e plina lumea.
Succes!
Incearca verdeturi (patrunjel, marar, telina) - se vand bine si sunt scumpe doar sa ai grija cum si unde le vinzi. sunt niste legi. Bafta!
fydo întreabă: